Site Loader

We zijn er vroeg bij. Maar vanaf vandaag is de inschrijving van de voorjaar 2020 editie van de Football Academy West-Friesland geopend. Na de voorjaar 2019 editie en de najaar 2019 editie, die nu nog bezig is, gaan we in 2020 weer vrolijk verder. Met als grootste aanpassing dat de trainingen verplaatsen van de zondagochtend naar de maandagavond en de woensdagavond. Inschrijven is mogelijk tot en met donderdag 30 april via deze pagina.

Trainingsdagen voorjaar 2020

– Maandag 8 juni.
– Woensdag 10 juni.
– Maandag 15 juni.
– Woensdag 17 juni.
– Maandag 22 juni.
– Woensdag 24 juni.
– Maandag 29 juni.
– Woensdag 1 juli.
– Maandag 6 juli.

Er zal getraind worden tussen 18:15 uur en 21:00 uur. Wij maken gebruik van de faciliteiten(kunstgrasveld, kantine en kleedkamers) van VV De Zouaven. De jongste groep zal 60 minuten trainen van 18:15 uur tot en met 19:15 uur. En de oudste groep traint 75 minuten van 19:45 uur tot en met 21:00 uur.

Wie kan er inschrijven?

Inschrijven is mogelijk voor jongens en meiden van de leeftijd van 8 jaar tot en met 13 jaar. Elke speler/speelster uit West-Friesland, van elke vereniging in West-Friesland, kan zich inschrijven voor de Football Academy West-Friesland. Geen lid bij een vereniging? Ook dan kun je inschrijven.

Wat bieden wij aan?

Wij bieden voor de jongste groep negen trainingen aan van 60 minuten per training. En voor de oudste groep bieden wij acht trainingen van 75 minuten per training aan. De kosten bedragen €80,00. Mocht je al in het bezit zijn van een Football Academy West-Friesland tenue dan komen er geen kosten bij. Terwijl nieuwe deelnemers van de voetbaltechniekschool tevens een Football Academy West-Friesland tenue dienen te bestellen, wat als optie is toegevoegd in het inschrijfformulier. Trainen in het Football Academy West-Friesland tenue is verplicht.

Inschrijven is mogelijk via deze pagina. Daarbij gaat het betalen veilig en vertrouwd via iDeal. Na de inschrijving/betaling ontvang je direct een email.

Post Author: FAWF trainers