Site Loader

Er kan weer ingeschreven worden. Vanaf nu is het inschrijfformulier open voor deelnemers die zich willen inschrijven voor de najaar 2020 editie van de Football Academy West-Friesland. Tijdens de najaar editie van dit jaar zal er weer getraind gaan worden op de zondagochtend, net als vorig jaar. Inschrijven is mogelijk tot en met donderdag 1 oktober via deze pagina.

Trainingsdagen najaar 2020

– Zondag 11 oktober om 09:30 uur.
– Zondag 18 oktober om 09:00 uur.
– Zondag 25 oktober om 09:30 uur.
– Zondag 8 november om 09:30 uur.
– Zondag 15 november om 09:30 uur.
– Zondag 22 november om 09:30 uur.
– Zondag 6 december om 09:30 uur.
– Zondag 13 december om 09:00 uur.

Er zal op twee trainingsdagen om 09:00 uur begonnen worden. De andere zes trainingsdagen beginnen om 09:30 uur. Een training tijdens de najaar 2020 editie zal 75 minuten duren. Wij maken voor de trainingen gebruik van de faciliteiten(kunstgrasveld, kantine en kleedkamers) van VV De Zouaven.

Wie kan er inschrijven?

Inschrijven is mogelijk voor jongens en meiden tot en met de leeftijd van 13 jaar. Elke speler/speelster uit West-Friesland, van elke vereniging in West-Friesland, kan zich inschrijven voor de Football Academy West-Friesland. Geen lid bij een vereniging? Ook dan kun je inschrijven.

Wat bieden wij aan?

Wij bieden acht trainingen aan van 75 minuten per training. De kosten bedragen €80,00. Mocht je al in het bezit zijn van een Football Academy West-Friesland tenue dan komen er geen kosten bij. Terwijl nieuwe deelnemers van de voetbaltechniekschool tevens een Football Academy West-Friesland tenue dienen te bestellen, wat als optie is toegevoegd in het inschrijfformulier. Trainen in het Football Academy West-Friesland tenue is verplicht.

Inschrijven is mogelijk via deze pagina. Daarbij gaat het betalen veilig en vertrouwd via iDeal. Na de inschrijving/betaling ontvang je direct een email.

Post Author: FAWF trainers