Site Loader

Inschrijven voor de najaar 2019 editie van de Football Academy West-Friesland is vanaf heden mogelijk. Na de succesvolle trainingen van de voorjaar 2019 editie gaat de Football Academy West-Friesland in het najaar van 2019 verder met een nieuwe editie.

Starten in de maand oktober

Vanaf de maand oktober zal de Football Academy West-Friesland weer present zijn om iedereen uit West-Friesland die zich wilt ontwikkelen naar een (nog) betere voetbal(st)er te helpen. Er zal weer getraind gaan worden op de zondagochtend waarbij wij gebruik maken van de faciliteiten(kunstgrasveld, kantine en kleedkamers) van VV De Zouaven. De definitieve data van de trainingen op de zondagochtend volgen nog.

Wie kan er inschrijven?

Inschrijven is mogelijk voor de jongens en meiden groep voor de leeftijd van 8 jaar tot en met 13 jaar. Daarnaast bieden wij ook een meiden groep aan waar ingeschreven voor kan worden voor de leeftijd van 14 jaar tot en met 17 jaar. Aanvankelijk van het aantal inschrijvingen zal er getraind gaan worden op een tijdstip tussen 09:30 uur en 12:00 uur.

Wat bieden wij aan?

Wij bieden acht trainingen aan van 75 minuten per training. De kosten bedragen €80,00. Mocht je al in het bezit zijn van een Football Academy West-Friesland tenue dan komen er geen kosten bij. Terwijl nieuwe deelnemers van de voetbaltechniekschool tevens een Football Academy West-Friesland tenue dienen te bestellen, wat als optie is toegevoegd in het inschrijfformulier. Trainen in het Football Academy West-Friesland tenue is verplicht.

Inschrijven is mogelijk via deze pagina.

Post Author: FAWF trainers