Site Loader

In navolging van de coronavirus update van onlangs vanaf onze kant. Hierbij de volgende coronavirus update vanuit de Football Academy West-Friesland. Naar aanleiding van de nieuwe maatregelen(er mag weer gevoetbald worden onder verschillende voorwaarden) die de overheid heeft genomen afgelopen dinsdag 21 april. Hebben de trainers van de Football Academy West-Friesland besloten dat de voorjaar 2020 editie door kan gaan.

Maatregelen

De exacte invulling van onze maatregelen tijdens de trainingen van de Football Academy West-Friesland zullen wij communiceren richting de start van de voorjaar 2020 editie. Uiteraard zullen wij de meest recente maatregelen van de overheid toepassen en waar nodig verscherpen.

De voetbaltechniekschool van West-Friesland

Inschrijven voor onze trainingen is mogelijk voor jongens en meiden van de leeftijd van 8 jaar tot en met 13 jaar. Elke speler/speelster uit West-Friesland, van elke vereniging in West-Friesland, kan zich inschrijven voor de Football Academy West-Friesland. Geen lid bij een vereniging? Geen probleem.

Inschrijven

Inschrijven voor de voorjaar 2020 editie van de Football Academy West-Friesland is nog steeds mogelijk via deze pagina. Vanwege het coronavirus hebben we tevens de inschrijfperiode verlengt tot en met woensdag 20 mei. Alle trainingsdagen van de voorjaar 2020 editie zijn te vinden op deze pagina.

Post Author: FAWF trainers