Site Loader

Over ongeveer twee maanden zou normaliter de start zijn van de voorjaar 2020 editie van de Football Academy West-Friesland. Echter spelen er nu met het coronavirus wel belangrijkere dingen in Nederland, en ook zeker in het Noord-Hollandse West-Friesland. En ook voor ons is voetbal op dit moment maar een bijzaak. Daarom hierbij een update namens de trainers van de Football Academy West-Friesland over de voorjaar 2020 editie.

Voorjaar 2020 editie

Op dit moment gaat de voorjaar 2020 editie van de Football Academy West-Friesland nog door. De start staat dus nog steeds gepland op maandag 8 juni. Zie op deze pagina alle andere trainingsdagen. Als er dan echt gestart gaat worden hangt af van de maatregelen die de overheid op dinsdag 21 april gaat nemen met betrekking tot het coronavirus. Wij zullen die maatregelen afwachten en dan als voetbaltechniekschool daar verder op anticiperen. Wat bijvoorbeeld ook kan leiden tot het verplaatsen van de voorjaar 2020 editie. Op het annuleren van het geheel. We kijken het dus nog even aan.

Vroege inschrijvers actie

Wat sowieso verplaatst is. Is de loting van de twee gratis kaarten voor de wedstrijd van Ajax tegen PEC Zwolle in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam. Deze wedstrijd zou eigenlijk gespeeld worden afgelopen zondag 5 april. De vroege inschrijvers van de voorjaar 2020 editie zouden kans maken op twee gratis kaarten voor die wedstrijd. Zie deze pagina voor meer informatie daarover. Er waren veertien vroege inschrijvers. En daaronder zal volgend seizoen van de Nederlandse Eredivisie alsnog een nieuwe wedstrijd van Ajax uitgekozen waarvoor de twee gratis kaarten verloot zullen worden.

Inschrijfperiode

Afsluitend. Mocht de voorjaar 2020 editie zijn doorgang vinden. Dan zal sowieso de inschrijfperiode verlengt gaan worden. Op dit moment loopt die inschrijfperiode nog tot en met donderdag 30 april. Die zullen we verlengen zodat iedereen daarna nog genoeg tijd heeft om zich in te schrijven.

Post Author: FAWF trainers